Hoe verwijder ik AVG van Windows 8?

Het is van het grootste belang dat uw computer veilig en beveiligd is. De komst van AVG-antivirus is misschien wel een bekende beveiligingstool van gebruikers over de hele wereld. Het heeft zijn intrede gedaan in de industrie in 1992. Sindsdien heeft het in zijn versies met verschillende ups en downs te maken gehad. Momenteel zijn er drie versies van, zoals AVG-antivirus, internetbeveiliging en ultieme. De respectievelijke versies zijn bedoeld voor optimalisatie doeleinden en zijn relevant voor de algehele systeembeveiliging. Cyber beveiligings software is echter niet zonder beperkingen.Dit kan van alles zijn, van installatie of verwijdering, abonne mentup dates en nog veel meer. Hier, met ondersteuning van AVG telefoonnummer, zullen we een korte handleiding geven over hoe u het kunt verwijderen uit Windows 8, zoals beschreven in de volgende stappen:
AVG telefoonnummer
  • Tik op de Windows + x-knop op het toetsenbord. Er verschijnt een pop-upmenu.
  • Daaronder, nadat u op programma's en functies hebt geklikt. De weergavelijst van apps die op de computer zijn geïnstalleerd, verschijnt.
  • Ga verder door met de rechtermuisknop te klikken op de optie AVG in het menu. Als u meer dan één AVG-product heeft geïnstalleerd. U moet ze allemaal afzonderlijk verwijderen.
  • Klik op software verwijderen om te vragen de verwijderingswizard te openen.
  • Volg de instructies op het scherm om het antivirusprogramma te verwijderen. Na verwijdering wordt u gevraagd uw pc opnieuw op te starten.
  • Bovendien moet u mogelijk ook de optie naast "AVG-beveiligingswerkbalk en linkscanner behouden als daarom wordt gevraagd, uitschakelen.
  • Start ten slotte de computer opnieuw op om de verwijderingsprocedure te voltooien en te voltooien. U krijgt de AVG-zoekpagina nog steeds te zien in de webbrowser nadat u de betreffende software hebt verwijderd.
Daarom met behulp van de bovenstaande stappen voor probleemoplossing. Het proces om de software te verwijderen is vrij snel en eenvoudig. Evenzo kunt u het verwijderen van Windows 7, Vista en XP, Contact AVG nederland afstemming of beveiligd zoeken in Chrome. Je kunt ook de cleaner voor Mac en de remover-tool voor hetzelfde doel gebruiken. Voor extra ondersteuning kunt u altijd het hulp lijnnummer bellen voor de meest betrouwbare en effectieve maatregelen. De steungroep is een geïntegreerde mix van beste ingenieurs, live chat managers en klant managers. Ze werken samen om de beste oplossingen voor de problemen te leveren.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe activeer ik AVG PC tune up?

Wat te doen als App-vergrendeling op AVG Antivirus niet werkt op mobiel?