Snelle manieren om ISearch AVG te verwijderen?

AVG is misschien wel een van de bekende beveiligingstools voor gebruikers over de hele wereld. Sinds de oprichting in 1992 is het voortdurend geëvolueerd door nieuwe innovaties en functies. Het is sindsdien getuige geweest van verschillende ups en downs. Verschillende aanvullende versies ervan zijn handig om uw pc te beschermen tegen verschillende soorten malware en andere online cyberdreigingen. isearch AVG is zo’n versie die in zijn pakket internet browser werkbalk bevat om de startpagina van zijn browser in te stellen op zijn officiële site en zelfs de gebruikte zoekmachine te veranderen.Hier, met de technische ondersteuning van AVG telefoonnummer, zullen we een inzicht geven in hoe de betreffende antivirus applicatie van Google Chrome te verwijderen zoals beschreven in de volgende stappen:

AVG telefoonnummer
  • Tik op Google Chrome openen. Dit is mogelijk door tweemaal op het pictogram op het bureaublad te klikken.
  • Ga verder door op het optiemenu te klikken. Zodra het chroom is gestart, tikt u op het optiemenu rechtsboven in het venster. Het lijkt op een pictogram met drie horizontale pijllijnen.
  • Krijg nu toegang tot de optie extensies. Beweeg uw muis onder de optiemenu over de tools.
  • Zodra het uitgebreide menu verschijnt, tikt u op extensies.
  • Blader door de lijst met extensies en zoek de betreffende AVG-extensie.
  • Ga door met het verwijderen van de isearch AVG-extensie. Dit is mogelijk door op het prullenbakpictogram naast de naam van de extensie te tikken.
  • Klik na het verwijderen van de extensie op instellingen nadat u bent teruggegaan naar het optiemenu.
  • Stel vervolgens onder de zoekkop een standaardbrowser in. Daarna klik je op de kleine naar beneden wijzende pijl; hetzelfde zou ertoe leiden dat de lijst met zoekmachines wordt geopend die met Chrome kunnen worden gebruikt.
  • Selecteer de geschikte zoekmachine om deze in te stellen als standaardbrowser.
  • Start ten slotte de browser opnieuw op om deze opnieuw te starten.

Voor aanvullende ondersteuning kunt u contact opnemen met Contact AVG nederland. Ze bieden de meest betrouwbare maatregelen om uw problemen op te lossen. U kunt contact opnemen met het team om binnen de kortst mogelijke tijd geoptimaliseerde oplossingen te krijgen. Je kunt ze bereiken via live chat, e-mail of sms-berichten. Dus zonder uw kostbare tijd te verspillen, bereikt u de experts op de meest effectieve manier voor de juiste oplossingen..
broncode:https://avghelpdesknederland.wordpress.com/2020/07/09/snelle-manieren-om-isearch-avg-te-verwijderen/



Comments

Popular posts from this blog

Hoe verwijder ik AVG van Windows 8?

Hoe activeer ik AVG PC tune up?

Wat te doen als App-vergrendeling op AVG Antivirus niet werkt op mobiel?